diumenge, 11 de març del 2012

Més coses

Vinga, seguim! ara us adjunto l'apartat de valoració de l'assignatura. Entenc que serà objecte de debat ja que cal que discutim com a mínim a tres companys algun d'aquests punts. Així que no tingueu por i deixeu el vostre comentari!


2 comentaris:

  1. Hola Anna!

    Estic molt d'acord amb moltes de les teves valoracions dels diferents apartats, però no penses que puntuar amb un 10 que els debats virtuals suposen perdre força hores amb poc benefici personal és totalment incongruent amb puntuar també amb un 10 que aprens tan dels companys com dels materials i consultors? penso que els debats són una molt bona eina per aprendre els uns dels altres!

    Elena

    ResponElimina
  2. Ei Elena! Bona pregunta i polèmica també! La veritat és que aquesta és la sisena assignatura que faig a la UOC, i la tercera en la que he de participar en un debat i de moment, han estat nefastos. Llegint la guia per l'activitat de debat d'aquesta assignagtura la cosa canvia bastant, ja és una cosa amb cara i ulls, però fins ara havia estat un desastre.
    És impossible fer un debat on 100 personen es dediquen a escriure i ha contestar als altres amb l'única finalitat que el consultor vegi que has fet dues o tres intervencions....
    Si a la vida real els debats fossin així seria una bogeria, t'ho imagines? cent persones en una aula anar parlant sense ordre ni concert?
    Crec que s'haurien de fer grups de 10 o 20 persones i poder desenvolupar el debat en un espai com el de treball per a grups! Seria més enriquidor i per a mi tindria més sentit.

    Per altra banda, crec amb totes les meves forces que aprenc dels companys i consultors ja que el fòrum és una molt bona eina, carregada de molt bones persones que responen ràpidament quan algú té un dubte o problema, a vegades abans que els consultors!

    Per això hi ha aquesta diferència de puntuacions... m'agraden els fòrums de la UOC, però de moment, no m'agraden els debats...!

    ResponElimina